Oasis Community Center

QUICK AND CLEAN INSTALLATION

​Like most projects without a slab recess, the increase in floor height was a primary concern. Junckers Ultra low-profile Clip System at only 37 mm, allowed for easy transitions at doorways, and an easier elevation of the backstops to the height needed.

Since the Community Center couldn’t shut down for the improvements, the pre-finished, quick clean installation of Junckers, made it an attractive choice.

Beneath the wood floor is a performance sport foam that provides the shock absorption. The wood floor is then Clipped together in a way that allows for individual plank flexing while the floor is in use.  

Categories

  • check Arenas and Sport Halls
  • checkBasketball

Square meters

400 m2

Contractor

Performance Sports Floors

Country

USA

Location

Stockton, California

keyboard_arrow_up



picture_as_pdf